Vizija in poslanstvo

Naši cilji

Ewopharma je inovativen partner za trženje farmacevtskih izdelkov in izdelkov za varovanje zdravja potrošnikov v Švici ter Srednji in vzhodni Evropi.

»Uspehe dosegamo kot samostojno podjetje pod upravljanjem lastnikov, tako da sistematično širimo svojo specializirano ponudbo farmacevtskih izdelkov in izdelkov za varovanje zdravja potrošnikov. Prav tako krepimo svojo prisotnost na trgu izdelkov za bolnišnice, da bi razpršili svoje poslovne dejavnosti in okrepili donosnost.«

Alain Staub, predsednik upravnega odbora in izvršni direktor

Kaj delamo

Naši edinstven tržni dostop in izjemne sposobnosti trženja nam omogočajo dostop do novih trgov ter njihov razvoj z inovativnimi, zanesljivimi, visokokakovostnimi metodami zdravljenja in izdelki.

 »Ekipni duh v našem podjetju je zelo močan ter vsi sodelujemo pri razvoju in negovanju teh ključnih kompetenc.«

Kaj ponujamo

Poleg lastnih blagovnih znamk in blagovnih znamk svojih partnerjev sistematično izboljšujemo svojo ponudbo zdravil na recept. Z usmerjenim trženjem lastnih blagovnih znamk in izbiro uglednih partnerskih blagovnih znamk krepimo svojo prisotnost na trgu izdelkov za varovanje zdravja potrošnikov.

 »Ewopharma je in bo ostala močno podjetje na trgu zdravil na recept ter krepila svoj položaj z uvedbo novih revolucionarnih metod zdravljenja. Pri razvoju druge poslovne enote, usmerjene v zdravje potrošnikov, izkoriščamo tržne priložnosti ter krepimo svoj položaj na trgu.«

Kaj nam je pomembno

Stranke in partnerji

Zanesljivost, kakovost in krepitev kompetenc ter prepoznavnosti oblikujejo vsak vidik našega podjetja. Pri odnosih s strankami in poslovnimi partnerji smo profesionalni in kompetentni.

»Kot švicarsko podjetje nenehno ohranjamo in živimo svoje vrednote, zaradi katerih smo edinstveni v vseh svojih nacionalnih podružnicah – želimo, da nas vsi sodijo po teh standardih.«

Prizadevamo si za dolgoročne odnose s svojimi poslovnimi partnerji in strankami. Duh partnerstva kroji vsak vidik našega podjetja.

»Naše ravnanje vodijo poštenost, zaupanje in prizadevanja za enakopravno obravnavo vseh.«

Zaposleni

Smo zanesljiv delodajalec visoko usposobljenih, motiviranih in predanih zaposlenih. Naši zaposleni prevzemajo izzive in so veseli priložnosti za samostojno delo. Po svojih najboljših močeh jih podpiramo pri njihovem strokovnem razvoju.

»Negovanje in potrebe so kot dajanje in prejemanje ključne vrednote za kulturo podjetja Ewopharma.«

Upravljanje

Centralna uprava na našem sedežu postavlja smernice za ukrepanje – nacionalne podružnice pa po lastni presoji dosegajo lokalne cilje in s tem pripomorejo k napredku celotnega podjetja.

»Spodbujamo izzive in zagotavljamo možnosti samostojnega ravnanja z dodeljevanjem odgovornosti ter pooblastil.«

Komunikacija

V podjetju in zunaj njega zagotavljamo pregledne, pravočasne in razumljive informacije.

»Spodbujamo in zahtevamo izmenjavo izkušenj med državami. Informacije vedno zagotovimo zelo hitro.«

DELI